search
Kovový regál černý

Kovový regál černý

ref. 257

Regał metalowy magazynowy to praktyczne i wszechstronne rozwiązanie do przechowywania przedmiotów w różnych miejscach, takich jak magazyny, sklepy, garaże, biura i wiele innych. 

Konstrukcja jest składana, dzięki czemu nie sprawia problemów przy transporcie.

Specyfikacja: 

Liczba półek: 5 
Maksymalne obciążenie pojedynczej półki: 175 kg
Materiał: stal ocynkowana 
Wymiary: 180x90x40
Materiał półek: płyta MDF

589 
S DPH
-
+
zaplatit:
589 Kč
CENA JEDNOTKY: 589,00 Kč / 1ks
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 589 Kč

Robustní konstrukce regálu zajišťuje maximální nosnost a odolnost a umožňuje ukládání lehkých i těžkých předmětů. Víceúrovňové police regálu zajišťují efektivní využití prostoru a umožňují třídění a kategorizaci zboží.

Regálová jednotka je vybavena upevňovacími systémy, které umožňují snadné přizpůsobení polic potřebám uživatele.

NASTAVITELNÉ POLICE

V závislosti na velikosti (výšce) ukládaného zboží můžete při montáži zcela libovolně plánovat výšku jednotlivých polic.

⭐ Výhody:

➡️ Ochrana proti korozi: Zinkování je proces pokrývání kovu tenkou vrstvou zinku, která chrání stojan před korozí a rzí. Naše regály jsou nejprve pozinkované a poté natřené, takže jsou vhodné i do prostor, kde hrozí riziko koroze, jako jsou nevytápěné garáže nebo haly.

➡️ Všestranné a lze je použít k ukládání nejrůznějších předmětů a zboží. Lze je použít ve skladech k uložení palet, v obchodech k vystavení výrobků, v garážích k uložení nářadí atd.

➡️ Snadná montáž

➡️ Odolné proti mechanickému poškození a oprýskání barvy.

257
1417 ks

Parametry

Jednostka
1ks
Parametr jednostki
1