search
Pozinkovaný regál 180 x 90 x 40

Pozinkovaný regál 180 x 90 x 40

ref. 256

Skladovací regál z pozinkované oceli, určený k ukládání a organizaci různého zboží v garážích, skladech, výrobních halách, skladech nebo obchodech, dílnách.

Konstrukce je skládací, takže nezpůsobuje problémy při přepravě.

Specifikace:

  • Počet polic: 5
  • Maximální nosnost jedné police: Maximální nosnost police: 175 kg
  • Materiál: pozinkovaná ocel
  • Rozměry : 180x90x40
  • Materiál police: MDF deska
526 
S DPH
-
+
zaplatit:
526 Kč
CENA JEDNOTKY: 526,35 Kč / 1ks
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 526 Kč

Skladovací regál z pozinkované oceli, určený k ukládání a organizaci různého zboží v garážích, skladech, výrobních halách, skladech nebo obchodech, dílnách.Je vybaven 5 pevnými policemi, které vám umožní třídit sortiment a zajistit pořádek na pracovišti.

Konstrukce je skládací, takže se snadno přepravuje.

⭐ Výhody:

➡️ Odolnost: Použití vysoce kvalitních materiálů a robustní konstrukce zajišťuje dlouhodobou použitelnost regálu i při intenzivním používání.

➡️ Efektivní využití prostoru: Víceúrovňové police umožňují optimální využití dostupného prostoru, což vede k lepší organizaci a třídění zboží.

➡️ Upevňovací systémy: Flexibilní upevňovací systémy umožňují snadné přizpůsobení polic individuálním potřebám uživatele, což zvyšuje funkčnost regálové jednotky.

➡️ Snadné nastavení polic: Upevňovací systémy umožňují snadno nastavit výšku polic tak, aby se do nich vešly předměty různých velikostí.

➡️ Všestranné použití: Regál je vhodný do různých skladovacích prostor, jako jsou garáže, sklady, výrobní haly, depa, obchody nebo dílny, což z něj činí univerzální řešení.

➡️ Estetický vzhled: Pokud je regál viditelný na veřejném místě, může jeho estetický vzhled ovlivnit vnímání prostoru.

➡️ Flexibilita: Díky flexibilním možnostem přizpůsobení polic lze regál snadno přizpůsobit měnícím se potřebám a typu uložených předmětů.

256
2352 ks

Parametry

Jednostka
1ks
Parametr jednostki
1