search
Rotační mop PRO

Rotační mop PRO

ref. 383

Objevte moderní přístup k úklidu s rotačním mopem Schaum - nepostradatelným spojencem při udržování čistoty ve vaší domácnosti. Inovativní řešení a vysoce kvalitní materiály dělají z tohoto mopu ideální nástroj pro účinný a efektivní úklid jakékoli místnosti.

315 
S DPH
-
+
zaplatit:
315 Kč
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 315 Kč

⭐ Výhody: 

➡️ Snadné použití: Ergonomický design mopu usnadňuje manipulaci. Rotační pohyb je plynulý, takže se s ním snadno manévruje i v těžko přístupných místech.

➡️ Všestrannost: Mop je vhodný pro různé typy podlah, od tvrdých podlah až po dřevěné nebo plovoucí podlahy. Díky tomu je vhodný pro použití v různých částech domu.

➡️ Vysoce kvalitní zpracování: Výrobky Schaum jsou proslulé svou odolností a robustním zpracováním, díky čemuž je mop nejen účinný, ale také odolný.

➡️ Úspora času a energie: Díky účinnosti a snadnému použití mopu se úklid stává rychlým a efektivním, což šetří čas a energii uživatele.

➡️ Estetický design: Mop Schaum je nejen nástrojem, ale také estetickým kusem nábytku, který se bude skvěle vyjímat v každé domácnosti.

➡️ Zátka proti vysypání: Pohodlně umístěná zátka na boku mopu usnadňuje rychlé a hygienické vyprázdnění použité vody bez nutnosti demontáže, což urychluje celý proces úklidu.

➡️ Nejdůležitějším prvkem mopu Schaum je jeho rotační odkapávací mechanismus, který umožňuje přesně regulovat vlhkost mopu. Díky této inovaci můžete upravit množství vody v mopu podle typu povrchu, čímž je úklid účinnější a efektivnější.

➡️ Mop je vybaven dvěma praktickými bočními kolečky, která zajišťují hladký pohyb po jakémkoli typu podlahy.Kromě toho je na přední straně mopu rukojeť, která umožňuje snadné tažení vědra za sebou, což výrazně usnadňuje pohyb při úklidu.

383
279 ks

Parametry

Jednostka
1ks