search
Stříkací pěna Thermosmart

Stříkací pěna Thermosmart

ref. 264

Stříkací pěna Bauhus Thermo Smart slouží k nejkvalitnější tepelné izolaci a zvukové v budovách. Poskytuje jedinečnou, jednotnou termoizolační aplikaci bez spojů, spojů a mezer. Inovativní alternativa k tradičním izolačním metodám, jako jsou polystyrenové tepelně izolační desky, skleněná vlna nebo minerální vlna.

236 
S DPH
-
+
zaplatit:
236 Kč
CENA JEDNOTKY: 26,97 Kč / 100ml
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 236

Výhody :

☑ vynikající přilnavost ke všem druhům materiálů,

☑ snadná aplikace na nerovných a těžko přístupných místech,

☑ vysoká tepelná a zvuková izolace

☑ eliminace tepelných mostů,

☑ eliminace rosného bodu,

☑ výkon až 3 m² při tloušťce 1,5 cm pro jednu vrstvu

Jednou z hlavních aplikací stříkací pěny Bauhus je tepelná izolace budov. Díky své pěnové struktuře vytváří jednotný a těsný povlak na povrchu, eliminuje tepelné mosty a snižuje tepelné ztráty. To vede k výraznému zlepšení energetické účinnosti budovy a snížení nákladů na vytápění nebo chlazení.

Stříkací pěna Bauhus má navíc vynikající akustické vlastnosti. Lze jej použít k potlačení zvuků a vibrací, což je velmi užitečné v komerčních, obytných a mnoha dalších budovách, kde je důležité zajistit dostatečný akustický komfort.

Aplikace stříkací pěny Bauhus je jednoduchá a pohodlná. Pěna nanáší pomocí rozprašovací trysky, která pěnu rovnoměrně rozprostře po povrchu.

Instrukce:

Každá plechovka má dvě speciální rozprašovací trysky. Tryska A slouží k aplikaci na svislé plochy a tryska B k aplikaci na střechu. Aplikační teplota pohybuje od +5°C do +30°C. Před použitím plechovku dobře protřepejte.

264
3201 ks

Parametry

Jednostka
100ml
Parametr jednostki
8,75