search
Mop s podložkou

Mop s podložkou

ref. 385

Inovativní Schaum Spray Mop přináší do každodenního úklidu nový rozměr. Je to nepostradatelný nástroj, který nejen usnadňuje úklid, ale také zefektivňuje, zpříjemňuje a uspokojuje úklid.

160 
S DPH
-
+
zaplatit:
160 Kč
CENA JEDNOTKY: 160,00 Kč / 1ks
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 160 Kč

Mohlo by vás také zajímat

⭐ Výhody:

➡️ Síla mikrovlákna: Mop z mikrovlákna nejvyšší kvality zaručuje účinné odstranění nečistot, prachu a skvrn. Díky jeho měkkosti v kombinaci s vynikající savostí je úklid nejen účinný, ale také šetrný k různým typům podlah.

➡️ Velká nádržka na tekutinu: Mop s rozprašovačem je vybaven velkokapacitní nádržkou na tekutinu, která vám umožní uklízet déle, aniž byste ji museli často měnit. Díky snadnému plnění a výměně nádržky je používání mopu ještě pohodlnější.

➡️ Všestrannost v akci: Díky své všestrannosti bude Spray Mop fungovat na různých typech podlah, od dřeva až po keramické dlaždice. Jedná se o všestranný nástroj, který se přizpůsobí jakémukoli povrchu.

➡️ JEDNODUCHÁ ÚDRŽBA: Odnímatelné součásti a jednoduchá konstrukce usnadňují čištění a údržbu Spray Mopu. Užijte si dlouhotrvající používání plně hygienického nástroje.

Pokud jde o ergonomii, náš mop se zaměřuje na pohodlí uživatele. Díky mimořádně praktické rukojeti se mop pohodlně používá.

➡️ Přesné rozprašování

Jedinečný systém rozprašování umožňuje jedním stisknutím rozprašovat čisticí prostředek rovnoměrně po povrchu podlahy. To nejenže eliminuje nutnost tradičního namáčení mopu do kbelíku, ale také umožňuje kontrolovat množství použité tekutiny a přizpůsobit se tak každé situaci. pa se výrazně zvyšuje.

Díky tomu je úklid méně namáhavý.

385
250 ks

Parametry

Jednostka
1ks
Parametr jednostki
1