search
Rotační mop

Rotační mop

ref. 382

Objevte moderní přístup k úklidu s rotačním mopem Schaum - nepostradatelným spojencem při udržování čistoty ve vaší domácnosti. Inovativní řešení a vysoce kvalitní materiály činí z tohoto mopu ideální nástroj pro účinný a efektivní úklid jakékoli místnosti.

209 
S DPH
-
+
zaplatit:
209 Kč
CENA JEDNOTKY: 209,00 Kč / 1ks
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 209 Kč

⭐ Výhody: 

➡️ Snadné použití: Ergonomický design mopu usnadňuje manipulaci. Rotační pohyb je plynulý, takže se s ním snadno manévruje i v těžko přístupných místech.

➡️ Všestrannost: Mop je vhodný pro různé typy podlah, od tvrdých podlah až po dřevěné nebo plovoucí podlahy. Díky tomu je vhodný pro použití v různých částech domu.

➡️ Vysoce kvalitní zpracování: Výrobky Schaum jsou proslulé svou odolností a robustním zpracováním, díky čemuž je mop nejen účinný, ale také odolný.

➡️ Úspora času a energie: Díky účinnosti a snadnému použití mopu se úklid stává rychlým a efektivním, což šetří čas a energii uživatele.

➡️ Estetický design: Mop Schaum je nejen nástrojem, ale také estetickým kusem nábytku, který se bude skvěle vyjímat v každé domácnosti.

➡️ Kbelík má rotační systém pro odvod vody, který umožňuje rychle a bez námahy odstranit přebytečnou vodu z mopu bez použití rukou.

Voda je z vláken vytlačena, takže mop zůstává mírně vlhký, což umožňuje mytí podlah bez rizika zanechání šmouh.

382
433 ks

Parametry

Jednostka
1ks
Parametr jednostki
1