search
Rukavice pro domácnost - velikost L

Rukavice pro domácnost - velikost L

ref. 461

Gumové rukavice Schaum's pro domácnost nejsou jen pouhým úklidovým doplňkem, ale skutečnou ochranou rukou při různých domácích pracích. Jsou dokonalým příkladem toho, jak vám může jednoduchý výrobek usnadnit a zpříjemnit každodenní práci.

50 
S DPH
-
+
zaplatit:
50 Kč
CENA JEDNOTKY: 50,00 Kč / 1ks
info Doprava do 48h
Zboží, které je skladem, odesíláme do 48 pracovních hodin od přijetí platby. nebo volbou možnosti "dobírka". Přejděte na kartu dodávka zboží a dozvědět se více.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 50

⭐ Výhody:

➡️ Ochrana rukou: Pryž, ze které jsou vyrobeny, poskytuje vynikající ochrannou bariéru proti chemikáliím, čisticím prostředkům a dalším potenciálně škodlivým látkám. Udržují vaše ruce v bezpečí a čistotě.

➡️ Všestrannost: Gumové rukavice jsou ideální pro různé úkoly, jako je mytí nádobí, úklid, práce na zahradě a dokonce i manipulace s horkým nádobím nebo pálení dřeva.

➡️ Hygienické: S užitkovými rukavicemi můžete pracovat se špínou, zbytky jídla nebo jinými nečistotami bez obav, že jim vystavíte své ruce.

➡️ Pohodlí: Měkká bavlněná nebo froté podšívka zajišťuje pohodlné nošení a výjimečný komfort při nošení.

➡️ Trvanlivost: Gumové rukavice jsou trvanlivé a odolné proti poškození, což znamená, že vám budou sloužit dlouhou dobu a ušetří vám peníze za častou výměnu.

➡️ Hygienické skladování: Po použití můžete gumové rukavice snadno očistit a hygienicky uložit, aby byly připraveny na další úkol.

461
830 ks

Parametry

Jednostka
1ks
Parametr jednostki
1